Kruiden bestellen

Kruiden bestellen tegen de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit? Zoek dan niet verder Spices of Marrakech is de nummer #1 in kruiden. Bij ons kunt u zowel uw kruiden bestellen als fysiek in een van onze winkels kopen. Bekijk ons ruime assortiment online, kunt u de gewenste kruiden niet vinden? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij eventueel wat voor u kunnen betekenen. 

Kruiden kopen online – Kruiden bestellen

Kruiden kopen online is bij Spices of Marrakech kinderlijk eenvoudig. U kunt zelf de gewenste kruiden vinden onder de categorieën of zoeken via onze zoekbalk. Zo kunt u lekker snel vinden waar u naar op zoek was. Bij kruiden kopen online, bezorgen wij ook nog eens gratis uw kruiden wanneer u een bestelling plaatst boven de €32,95 binnen Nederland. Besteld u vandaag? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling de volgende dag nog aankomt. U kunt dus lekker aan de slag gaan in de keuken en uw kruiden thuis ontvangen zonder dat u de deur uit hoeft, hoe ideaal is dat!

Kruidenwinkel 

Online bestellen is natuurlijk wel zo makkelijk, zeker wanneer het weer tegenzit. Toch is het wel belangrijk om dagelijks genoeg te blijven bewegen. Breng daarom eens een bezoek aan een van onze kruidenwinkels in Rotterdam en Den Haag. Onze kruidenwinkel in Rotterdam is gevestigd in de markthallen. Onze kruidenwinkel in Den Haag is gevestigd in het grootste winkelcentrum van Nederland, namelijk The Mall of The Netherlands. U bent van harte welkom in onze kruidenwinkels, zo kunt u de pure smaken van onze kruiden zelf proeven.

Losse kruiden kopen

Bij Spices of Marrakech kunt u losse kruiden kopen via onze webshop of in een van onze vestigingen. Al meer dan 35 jaar brengen wij de beste kruiden op de markt in Nederland voor particulieren. Losse kruiden kopen van de hoogste kwaliteit en dat tegen de scherpste prijzen. Wilt u kruiden in bulk kopen als bedrijf zijnde? Dan kunt een bezoek brengen aan de website van onze partner: Power Spices, de grootste kruidenleverancier van Nederland.

Kruiden bestellen

Contact

Wilt u meer te weten komen over onze kruiden en specerijen bij Spices of Marrakech? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 902 4926. Wilt u de smaak eerst komen proeven? Dan bent u natuurlijk van harte welkom op een van onze locaties. Zo kunt u ons vinden in de markthal Rotterdam, adres: DS. Jan Scharpstraat 298. Ook kunt u ons tegenwoordig vinden in de Mall Of The Netherlands, adres: Liguster 202. Blijf op de hoogte van ons assortiment door ons te volgen op Facebook.