Over Spices of Marrakech

Spices of Marrakech wil u graag kenbaar maken met de ‘Marrakech mix’, een authentiek grootvadersrecept!

Spices of Marrakech is een familiebedrijf bij uitstek en gespecialiseerd in kruidenmixen. In Marokko hebben ze een gevestigde naam en weten restaurants ze te vinden wanneer ze specifieke kruidenmengsels willen. Ze hebben hun eigen kruidenmixen waar ze bekend om staan en halen hun specerijen overal ter wereld om de gewenste smaakcombinaties te maken.

Wij zien kruiden als kunst en dat ziet u direct terug in ons aanbod! De perfecte mix hiervan leidt immers tot de ultieme smaaksensatie en dat is waar wij als liefhebbers naar streven. Onze grootvader heeft een overheerlijke kruidenmix samengesteld en dat heeft Spices of Marrakech, in samenwerking met onze vader, geoptimaliseerd en gemoderniseerd. Dit culinair kunststukje noemen wij de ‘Marrakech mix’ en is gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring op het gebied van smaak en kruiden.

U als klant profiteert van de puurheid van de basisleggers en onze hedendaagse kijk naar voeding en smaak. Deze heerlijke combinatie blijft geen familiegeheim, Spices of Marrakech gaat all the way en wil iedereen laten genieten van de speciale mix.

De Marrakech mix kenmerkt zich door haar veelzijdigheid. Meng de mix bijvoorbeeld met olijfolie en voilà; u heeft een heerlijke kipmarinade. Deze marinade is ook onweerstaanbaar als toevoeging op uw aardappelrecept. Meng de mix anders met ongezouten roomboter en verwen uzelf met heerlijke kruidenboter. Of gebruik de Marrakech mix als smaaktoevoeging voor al uw soorten eieren, gehakt of worstjes. Ook als viskruid is deze mis onmisbaar in het keukenkastje.

Dus?

De Marrakech mix van Spices of Marrakech is niet alleen een bijzonder geperfectioneerde kruidenmix, maar ook zeer puur, authentiek en gezond. U waant zich door de smaakexplosie voor even in Marrakech. Wie wil dat nou niet? Bovendien bieden wij de mix aan voor zeer gunstige prijzen! Wij adviseren u overigens graag over dit kruiddiamantje indien u daar behoefte aan heeft.

De website is duidelijk en de service is snel. Een bestelling gedaan op de dag voor hemelvaart en de bestelling netjes op vrijdag ontvangen.

Uitgebreid heerlijk kruiden assortiment! Zowel pure kruiden en kruidenmixen (zonder zout) als speciale dingen zoals zeewier mix en hennepzaad. Met ook nog iets extra’s bij de bestelling haal ik voortaan zeker hier al mijn kruiden.

De website is duidelijk en de service is snel. Een bestelling gedaan op de dag voor hemelvaart en de bestelling netjes op vrijdag ontvangen. Belling netjes op vrijdag ontvangen.