Zakelijke verkoop van onze kruiden

Naast het leveren aan de consument, beleveren wij ook vele bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de horeca in de ruimste zijn van het woord zoals, restaurant, café, en hotel. Ook leveren wij aan bedrijven en instellingen. Dit in combinatie met onze snelle, overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website maakt dat wij de juiste partner zijn voor u.

Onze prijzen hebben in bijna alle gevallen een staffelprijs zodat u als grootverbruiker ook geniet van een kleinere prijs! Contracten en verplichtingen kennen wij niet voor onze relaties, misschien bent u dat wel gewend, maar bij ons is dit een speerpunt om het voor u als relatie van ons makkelijk te maken, ontzorgen is ons motto!

Onze voordelen op een rijtje:

  • Geen contracten en verplichtingen
  • Scherpe standaardprijzen
  • Grotere afname ineens worden beloond met extra staffelkortingen
  • Gratis verzending in Nederland boven een orderbedrag van €45
  • Voor alle voorraadleveringen geldt: vandaag voor 15.00 uur besteld is morgen bij u in huis. Palletleveringen in overleg met u en onze vervoerder.
  • Voor grote afnames maken wij graag een offerte op maat voor u.

Meest gestelde vragen voor zakelijke klanten

Vanaf hoeveel kan ik zakelijk afnemen?

Spices of Marrakech biedt een aanbod voor zakelijke klanten aan die vanaf 2 kilo kruiden afnemen bij ons.  U kunt via de offerte formulier rechts een aanvraag doen en aangeven hoeveel kilo’s uw wilt hebben en welke kruiden.

Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch een bestelling te doen. U kunt ons bellen op ons telefoon nummer +316 173 823 70 of mailen naar info@spicesofmarrakech.nl

Kan ik de kruiden ook ophalen op locatie?

Ja dat is mogelijk en moet alleen van te voren natuurlijk met ons worden afgesproken.

Moet ik een contract met jullie aangaan?

Contracten en verplichtingen kennen wij niet voor onze relaties.

Kan ik zelf een kruidenmix bij jullie laten maken?

Ja wij kunnen dit voor u realiseren, wilt u een eigen kruidenmix samenstellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres… Wij hebben meerdere zelfgemixte kruiden in ons assortiment en horen graag uw ideeën.

Vul je gegevens in