Blog

Chermoula

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

  • Meng de knoflook, gehakte koriander, citroensap, kruiden, zout , Marrakech mix en olijfolie.
  • Bestrijk de vis of kip met de chermoula een uur of meer voor het bakken.
  • Om een hele nacht te laten rusten voeg voeg een laurierblad aan de charmoula.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Ingrediënten” font_container=”tag:h2″ google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:100%20light%20regular%3A100%3Anormal”][vc_column_text]

  •  4 geperste teentjes knoflook
  •  2 eetlepels fijngehakt koriander 
  •  1 eetlepel olijfolie 
  •  1 eetlepel citroensap 
  •  Gemalen koriander 
  •  Peper 
  •  Kurkuma 
  •  Gemberpoeder 
  •  Komijn 
  •  Kaneel 
  •  Marrakech mix
  •  Zout

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]