[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text] [/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Bereidingswijze” font_container=”tag:h2″ google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:100%20light%20regular%3A100%3Anormal”][vc_column_text]
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 min. Voeg de garnalen, de knoflook en pesto toe en roerbak dit voorzichtig voor 3 minuten.
- Bak ondertussen in een aparte koekenpan met wat olie de verse spinazie hand voor hand voor ongeveer een minuut, tot het mooi zacht is. Voeg vervolgens toe aan de pan met de garnalen. Roer het geheel af en toe door.
- Breng op smaak met peper,zout en de Casablanca mix ,schep bijna al het basilicum erdoor. Verdeel de spaghetti over 4 borden. Schep de groente met garnalen erop en garneer met de laatste basilicumblaadjes.
- Spaghetti (pasta) (300 gram)
- Verse spinazie (300 gram)
- 2 Uien
- Garnalen (200 gram)
- Cherrytomaten (250 gram)
- Basilicum (20 gram)
- Knoflook (1 teentje)
- Groene pesto (2 theelepels)
- Casablanca mix ( 2 theelepels )